Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Sudan

Proprietate de vânzare în Sudan
Sudanul este un stat african. Se învecinează cu Egiptul spre nord, cu Marea Roșie spre nord-est, cu Eritreea și Etiopia spre est, cu sudul Sudanului spre sud, cu Republica Central-Africană la sud. vest, cu Ciad la vest și Libia spre nord-vest.
Capitala sa este Khartoum.
Sudanul este un stat cu dificultăți serioase, deoarece a fost afectat de războaiele civile din secolul XX. Situația economică sa înrăutățit în ciuda sancțiunilor din partea Statelor Unite.
Sectorul construcțiilor și al imobiliar este unul dintre puținele care contribuie la îmbunătățirea PIB-ului Sudanului.
În ciuda perioadei complicate și a crizei economice, capitala Khartoum continuă să vadă prețurile exorbitante ale proprietăților de vânzare în Sudan, chiar și prețul terenurilor din zonele centrale din Khartoum este ridicat.
Nu există nicio îndoială că în acest moment nu este recomandabil să vizitați Sudanul, dar pentru cei nesăbuiați care încă mai cred că pot face afaceri făcând investiții în proprietăți de vânzare în Sudan, vă putem sfătui pe locații diferite.
Cu siguranță, capitala Khartoum este capabilă să ofere cele mai bune proprietăți de vânzare în Sudan, atât pentru că este situată de-a lungul malurilor râului Nil, cât și pentru că este orașul care poate oferi mai multe alternative și infrastructură.
Cel mai bun cartier pentru a căuta o proprietate de vânzare este cu siguranță Bahri în nordul capitalei.
Un alt loc interesant este portul Sudan, mulțumit de viață și de afaceri datorită portului său.
Pe partea opusă a râului Nil, chiar în fața orașului Khartoum, putem vedea Omdurman, care nu are numărul de proprietăți de vânzare a capitalului, dar care poate oferi cu siguranță oportunități de investiții interesante.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Midtown Proiecte & Dezvoltare Marketingul imobiliar principal în Sudan și Orientul Mijlociu Proiectul constă din teren + mezanin + 7 etaje Se află ...
Cod. 34172

DE VÂNZARE Clădire, Sudan, Khartoum, Khartoum, Khartoum 3, Victoria st

3,667,145.75RON
DE VÂNZARE
Clădire

560 m²
Clădire 4 etaje, 4 apartamente, jumătate apartament în partea de sus, aproximativ 20 camere, 8 băi, 4 bucătării, teren unic, 3 site-uri deschise, l...
Cod. 29647

DE VÂNZARE Teren construibil, Sudan, Khartoum, جنوب الخرطوم, جنوب الخرطوم

389,634.24RON
DE VÂNZARE
Teren construibil

500 m²
Vanzare Terenuri Madinah pivot si Vis (certificat de cercetare), dimensiuni și prețuri diferite adecvate direct de la proprietar. Telefon: 00249925195...
Cod. 27315

DE VÂNZARE Fermă, Sudan, Khartoum, Khartoum, Khartoum

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Fermă

28000 m²
de vânzare
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB